Športový kaučing

Oblasť športu je veľmi rozmanitá a tlak na výsledok, si vyžaduje rozvíjať svoj potenciál, aby športovec dokázal podávať optimálny výkon. Niekedy však nastanú chvíle, kedy to nejde podľa predstáv a v tom prípade je ešte viac nevyhnutné nastavenie mysle.

Oblasti pôsobenia:

Individuálny športový mentálny koučing

Je kaučing určený pre športovca, trénera či rodiča a predstavuje vhodný prostriedok k budovaniu želanej budúcnosti, zvládanie záťažových situáciií, vyhorenia, prekonania neúspechov či zranení. K týmto krokom sa dostaneme budovaním sebapoznania, sebavedomia, prácou so stresom, tlakom v súťaži, využívanie tréningom nadobudnutých zručností, tvorba zdravých návykov a postupov vytvárania športového života.

Tímový koučing v športe

Spoločné ciele si vyžadujú porozumenie a schopnosť tímovej spolupráce a preto je kľúčové poznanie tímu, názorov, potrieb a schopnosti efektívne komunikovať a rozumieť si je pre fungujúci tím nevyhnutné. Pri pravidelných stretnutiach s tímom sa učia jeho jednotliví členovia disciplíne, akceptácie a lepšiemu poznaniu jednotlivých členov, čo vedie k lepšiemu prevedeniu hry.